Tάσος Θεοδώρου (Υγραεριοκίνηση Εγκαταστάσεις)

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας > Ανατολική Θεσσαλονίκη > Πυλαία > Γεωργικής Σχολής > Υγραεριοκίνηση Εγκαταστάσεις > Tάσος Θεοδώρου
Tάσος Θεοδώρου (Υγραεριοκίνηση Εγκαταστάσεις)
Διεύθυνση:Γεωργικής Σχολής 4, 57001, Γεωργικής Σχολής
Τηλέφωνο:2310477111
Ιστοσελίδα:Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Email:Στείλτε Email
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Θεοδώρου Τάσος , Τηλ:6944507575

Tάσος Θεοδώρου - Η υγραεριοκίνηση έχει μόνον πλεονεκτήματα - Αποκτήστε τα !!! 

Το σύγχρονο πρατήριο βενζίνης και υγραερίου Gas Theodorou, πληροί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία και σας προσφέρει :

 Εξυπηρέτηση 24 ώρες – 7 ημέρες την εβδομάδα
• 100% εγγυημένη λιτρομέτρηση με πιστοποίηση εισροών-εκροών της logicom
• Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες
• Μίνι μάρκετ – δωρεάν αλλαγή λαδιών
• Πώληση φιαλών υγραερίου
• Δωρεάν parking & ειδικές εκπτώσεις στους επαγγελματίες!
• Kαι φυσικά με την σιγουριά και την συνέπεια της   " 
Tάσος Θεοδώρου "Θα μας βρείτε
Γεωργικής Σχολής 4, Φοίνικας
(2310) 477 111  

Ιστοσελίδα -  Τάσος Θεοδώρου

 

Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης!!!

 

  Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

 

Βάλτε ΠΑΛΜΟ στην κίνηση σας !!!Tα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι :

Μεγάλη Οικονομία:
 45%-50% φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της βενζίνης.

Τα ίδια χιλιόμετρα: Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lt/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lt/100 km. Έτσι, μειώνεται το κόστος μετακίνησης στο μισό! 

Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη: 
Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται, έτσι, και οικονομία στα SERVICE. 

Ίδιες επιδόσεις με τη βενζίνη: 
Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης ZAVOLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα). 

Μεγαλύτερη αυτονομία:
 Mε την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων, υγραέριο και βενζίνη. Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας. 

Καθαρότερο περιβάλλον: 
H υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.

 Τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα: 
Οι συσκευές υγραεριοκίνησης ZAVOLI διαθέτουν ειδικό λογισμικό για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις με τις εργοστασιακές.

 

  Η ιταλική εταιρία ZAVOLI, κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά στον τομές σχεδίασης, παραγωγής και εγκατάστασης Συστημάτων Υγραεριοκίνησης, προωθεί μέσω αντιπροσώπων τα προϊόντα της σε πάνω από 30 χώρες.Όλες οι διαδικασίες παραγωγής είναι καθετοποιημένες, και εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO9001.Η παραγωγή των Συσκευών Υγραεριοκίνησης (KITS), γίνεται στα σύγχρονα κέντρα παραγωγής στη Cesena, σε ένα χώρο 5.000m2, με σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα ψηφιακού ελέγχου, τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη ακρίβεια.Ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος, διενεργείται σε κάθε προϊόν, πριν και μετά την παραγωγική διαδικασία.Και στον Τομέα της Ανάπτυξης, η ZAVOLI, πρωτοπορεί. 

 

Η συνεχόμενη εξέλιξη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, οδηγεί τη ZAVOLI, σε νέες διαδικασίες έρευνας και βελτίωσης, οι οποίες την καθιστούν ως την πλέον αξιόπιστη εταιρία Υγραεριοκίνησης στον κόσμο, και τα προϊόντα της ως τα πλέον αποτελεσματικά. Η εταιρία ZAVOLI, με κύρια φιλοσοφία την Ανάπτυξη και Βελτίωση Συσκευών Υγραεριοκίνησης, παρουσιάζει μια συνεχόμενη εξέλιξη της Τεχνογνωσίας πάνω στα Ηλεκτρονικά αλλά και Μηχανικά μέρη των Συσκευών. Το τελευταίο διάστημα, εισάγει στην παγκόσμια Αγορά Υγραεριοκίνησης τη τελευταία Γενεά Συσκευών BorabyZAVOLI, μια καινοτόμα και εντυπωσιακή Τεχνολογία τόσο στον Εγκέφαλο (ECU) του Υγραερίου, όσο και στους Εγχυτές (Μπεκ) Υγραερίου. Συγχρόνως, η συνεχόμενη εξέλιξη πάνω στις Συσκευές Νέας Γενεάς Κινητήρων, οδηγεί στη Βελτίωση και Αναβάθμιση των Συσκευών για κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού (ALISEI DIRECT) με νέο αναβαθμισμένο Software και νέους Εγχυτές που διασφαλίζουν τη λειτουργία του κινητήρα Άμεσου Ψεκασμού σε όλο το φάσμα με Υγραέριο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της ZAVOLI

Θέλετε υγραέριο στον χώρο σας;

Εδώ και 20 χρόνια η εταιρεία μας διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο πώλησης & διανομής υγραερίου σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, προμηθεύοντας υγραέριο για κάθε βιοτεχνική, βιομηχανική και οικιακή χρήση στις καλύτερες τιμές της αγοράς με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο στο χρόνο εξυπηρέτησης όσο και στην ποσότητα παράδοσης. Με την εγγύηση και την σιγουριά της εταιρείας μας!!

 
Σημείο εκκίνησης: κάντε κλικ στον χάρτη ή πληκτρολογήστε διεύθυνση, ΤΚ, πόλη: