Διαδραστικός Χάρτης Επιχειρήσεων (Διαδίκτυο - Πληροφορική)

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας > Ανατολική Θεσσαλονίκη > Ντεπώ > Διαδίκτυο - Πληροφορική > Διαδραστικός Χάρτης Επιχειρήσεων
Διαδραστικός Χάρτης Επιχειρήσεων (Διαδίκτυο - Πληροφορική)
Διεύθυνση:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, , Ντεπώ
Τηλέφωνο:6931192475
Ιστοσελίδα:Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Email:Στείλτε Email
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μακεδονία Ελλάδα , Τηλ: 6947885829

Δημιουργούμε τον Νέο Διαδραστικό χάρτη Επιχειρήσεων και

Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής

Οσοι Επιχειρηματίες & Επαγγελματίες θελήσουν να περιληφθεί η Επιχείρηση τους στον συγκεκριμμένο διαδραστικό Χάρτη μας μπορούν να μας στείλουν την πρόθεσή τους στο info@salutesalonica.gr για να λάβουν την σχετική πληροφόρηση.

 


Πολλαπλάσια ωφέλη, συνεχείς προβολές, δημιουργία βάσεων δεδομένων πελατών, κάρτες μέλους αλλά και άμεση ενημέρωσή του κοινού μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε για τις προσφορές, ευκαιρίες και τις εκδηλώσεις σας με πολύ μικρό κόστος.

Ευνόητο είναι οτι μπορούν να προβληθούν επιχειρήσεις απο όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό για προσέλκυση υποψηφίων πελατών ( π.χ. Εστιατόρια , Ξενοδοχεία κ.α. )

Αυτονόητο είναι ολα τα κοινωφελή ιδρύματα, πολιτιστιστικές και κοινωνικές οργανώσεις και άλλοι μη επιχειρηματικοί φορείς, σύλλογοι, όμιλοι, αθλητικά σωματεία μπορούν στο παραπάνω email να μας αποστέλουν λεπτομερή στοιχεία για την δημιουργία δωρεάν του σημείου τους στον διαδραστικό μας χάρτη.

Τηλ επικοινωνίας  6931192475, 6947885829

Μία προωθητική διαφημιστική δραστηριότητα απο το City Portal - Ηλεκτρονικό Οδηγό Επιχειρήσεων

 

Στο Επίκεντρο της Ιριδας

 

Σημείο εκκίνησης: κάντε κλικ στον χάρτη ή πληκτρολογήστε διεύθυνση, ΤΚ, πόλη: