Τώρα αποκτήστε δωρεάν για πάντα την κάρτα μέλους του Salute Salonica και κερδίζετε συνεχώς ευκαιρίες αγορών απο καταξιωμένους επιχειρηματίες !!!


Αποκτήστε τώρα εντελώς δωρεάν για πάντα την κάρτα μέλους του City Portal Salute Salonica με την αποστολή ενος email απο εσάς.

Ηδη η πρώτη μείωση τιμών σε νέα 3μηνα και 6μηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων κατα 10% για τα μέλη μας είναι γεγονός !!!

Σε συνεργασία με το Ασφαλιστικό Γραφείο CLEVER CLUB και την Ασφαλιστική Εταιρεία CITY INSURANCE το SALUTE SALONICA MEMBERS CLUB, έκανε δυνατή την  μείωση τιμών σε νέα 3μηνα και 6μηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων κατα 10% για τα μέλη μας, στις ήδη χαμηλές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτων που έχει το

CLEVER CLUB - Χηλής 5 Καλαμαριά,
Τηλ 2310 445544 - http://clever-club.com.gr/


Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τον σχετικό τελικό πίνακα τιμών ασφάλισης αυτοκινήτων

http://kalamariasdromena.blogspot.gr/2014/05/clever-club.html

Γι αυτό μην καθυστερείτε αποκτήστε δωρεάν για πάντα την κάρτα μέλους μας με την αποστολή ενος email  και επωφεληθείτε τις συνεχείς ευκαιρίες ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ !!!

Στείλτε μας στο info@salutesalonica.gr  την σημείωση : κάρτα μέλους με το όνομά σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς !!!

Θα σας στείλουμε ενα email με όλες τις λεπτομέρειες που σας αφορούν για την  απόκτηση της προσωπικής κάρτας μέλους σας χωρίς καμμία οικονομική ή άλλου είδους επιβάρυνση απο εσάς.

Θα λαμβάνετε ενημερωτικά email με τις ευκαιρίες αγορών σε προϊόντα και υπηρεσίες απο καταξιωμένους επιχειρηματίες - συνεργάτες μας.

Οσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για συνεργασία, παρακαλούνται να μας στείλουν email στο sales@salutesalonica.gr και θα λάβουν πλήρεις λεπτομέρειες για την συνεργασία μας.

----------------------------------------------------------------------------------------

Και όλοι εσείς που είστε επιχειρηματίες μπορείτε να καταχωρήσετε την Επιχείρησή σας στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό μας Οδηγό ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μόνον με την συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής μας φόρμας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο μας


http://www.salutesalonica.gr/ProfessionEntry.aspx


----------------------------------------------------------------------------------------

Να ξέρετε οτι φροντίζουμε για πάντα το δικό σας συμφέρον  !!!

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και για την υπομονή σας τουλάχιστον για το πρώτο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να γίνουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

Η ομάδα εργασίας του City Portal Salute Salonica

A Member of SALUTE ADVERTISING

 

Στην ίδια κατηγορία