Ο Ενθουσιασμός είναι η Ισχυρότερη μηχανή παραγωγής Επιτυχίας!

Όταν ξεκινάς κάτι, βάλε όλη σου την ισχύ, δώσε όλο σου το είναι, σημάδεψέ το με την μοναδική σου προσωπικότητα! Γίνε ενεργός, δραστήριος, συνεπής και θα πετύχεις το στόχο σου! Τίποτα σημαντικό δεν επετεύχθη δίχως Ενθουσιασμό!
Αποτέλεσμα εικόνας για ενθουσιασμός
Η λέξη ενθουσιασμός προέρχεται απο τις λέξεις Έν - Θεός, δηλαδή να έχεις τον Θεό μέσα σου! Γι' αυτό και όταν είμαστε ενθουσιασμένοι, νιώθουμε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή μας στα Ουράνια! Πρακτικά ότι κι αν αναλάβουμε εκείνη την στιγμή, είναι αδύνατον να μην το πετύχουμε! Τότε γιατί να μην αναζητήσουμε έναν τρόπο να είμαστε διαρκώς έτσι ή τουλάχιστον για μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής μας; Mένει μόνο να πάρουμε 3 πολύ σημαντικές αποφάσεις! Τις αποκαλώ το Τρίγωνο της Επιτυχίας: 

1ον: Καθάρισε τον περίγυρό σου απο βλαβερά "ζιζάνια" και ανθρώπους με αρνητική ενέργεια! Θυμήσου πόσες φορές ενώ ξεκίνησες κάτι με ενθουσιασμό, ένα καινούριο βιβλίο, ένα cd με τραγούδια, να ξαναγυρίσεις στο πανεπιστήμιο για ένα νέο πτυχίο ή να μάθεις μια καινούρια γλώσσα. Συζητώντας το όνειρό σου με άλλους ανθρώπους, σου τόνιζαν διαρκώς πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις, πόσο δύσκολο είναι να τα καταφέρεις και οτι είναι αδύνατο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες, κλέβοντας στην κυριολεξία την χαρά της δημιουργίας απο μέσα σου. Να θυμάσαι είμαστε το μέσο όρο των 3 ανθρώπων που κάνουμε περισσότερο παρέα, γι' αυτό διάλεξε σωστά τους κοντινούς σου ανθρώπους! 

2ον: Ξεπέρασε τους φόβους σου. Αποδέξου τους φόβους σου, αλλά προχώρα! Οι φόβοι σου μπορεί να έχουν δόση αλήθειας, αλλά είναι ένα μέρος μόνο της αλήθειας. Για κάθε άνθρωπο που απέτυχε, υπάρχει ένας άνθρωπος που πέτυχε. Ναι, το ποτήρι είναι μισοάδειο, αλλά είναι και μισογεμάτο. 

3ον: Περιόρισε τα βαρίδια του χρόνου σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν 6 ώρες υπολογιστή και τηλεόραση την ημέρα! Αυτό σημαίνει ότι στα 60 σου, θα έχεις χάσει 15 χρόνια της ζωής σου μπροστά σε μια ηλεκτρική συσκευή!!! Αν 2 απο αυτές τις ώρες τις διέθετες για να αποκτήσεις μια νέα τέχνη να μάθεις μια καινούρια ξένη γλώσσα ή να διαβάζεις βιβλία στον τομέα σου, τότε σε λίγα χρόνια θα είχες γίνει παγκόσμια αυθεντία στον τομέα σου!!! 

Θυμήσου πως οι Ολυμπιονίκες αθλητές γυμνάζονται περίπου 4-6 ώρες την ημέρα! Τον χρόνο δηλαδή που εσύ σκοτώνεις!!! Να θυμάσαι την ρήση του Πατέρα της Λογικής: 

"Το σημαντικότερο που έχει να χάσει ο άνθρωπος είναι ο χρόνος του" {Αριστοτέλης} 

Εστίασε λοιπόν την Ενέργειά σου εκεί που μετράει και πάρε την απόφαση να κάνεις τα "κάποια στιγμή" Τώρα! Γιατί κάθε στιγμή που περνάει δεν γυρίζει ποτέ πίσω. Μην μετράς τον χρόνο, κάνε τον Χρόνο να Μετράει! 

Σκέψου Έξυπνα, Σκέψου Λογικά.

 

ΠΗΓΗ