ΘΕΜΑ: PEMF και ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Φωτογραφία του χρήστη Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας  & Ολιστικής Ίασης. 

 

 

H μέθοδος PEMF, είναι μια εξαιρετική μέθοδος, ενάντια σε φλεγμονές, μυοσκελετικά προβλημάτα, ακραία τοξικότητα αλλά και καρκίνους διαφόρων τύπων.

 

Η παρούσα μελέτη αφορά περιπτώσεις καρκίνου του προστάτη και πραγματοποιήθηκε σε 20 ασθενείς ηλικίας 68 – 78 ετών απο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα της Ουρολογικής Κλινικής.

 

Τα αποτελέσματα είναι τουλάχστον εντυπωσιακά:

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματά μας, ασθενείς που εκτέθηκαν σε Παλμικές Ηλεκτομαγνητικές Συχνότητες παρουσίασαν σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων υπερπλασίας του προστάτη όπως καθορίστηκε από το IPSS, καθώς και στατιστικά σημαντική μείωση του όγκου του προστάτη, όγκος υπολειμμάτων ούρων και σημαντική βελτίωση στον μέσο όρο ροής των ούρων σε σύγκριση με τους ασθενείς με TG που υποβλήθηκαν σε αγωγή με α-αναστολείς (P \ 0.05).

Επιπλέον, όλοι οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με τις Παλμικές Ηλεκτομαγνητικές Συχνότητες παρέμειναν βελτιωμένοι για περισσότερο από ένα χρόνο σε αντίθεση με τους ασθενείς που έλαβαν α-αναστολέα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε προστατεκτομή μέσα σε ένα μήνα μετά τη θεραπεία» (Giannakopoulos et al. 2011).

 

Βλέπουμε λοιπόν, πραγματικές κλινικές μελέτες σε πραγματικά δύσκολες ασθένειες.

 

Η μέθοδος PEMF, αποτελεί το μέλλον της αυτοίασης, και είναι εδώ, σήμερα.

 

του Στράτου Μελίτη