Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για new life 

 

Το 99% όλων των αποτυχιών, προέρχονται απο ανθρώπους που συνήθισαν να βρίσκουν δικαιολογίες.

{Τζωρτζ Ουάσινγκτον Κάρβερ}

 

Αν θέλεις να δημιουργήσεις την ζωή των Ονείρων σου, τότε θα πρέπει να αναλάβεις το 100% της ευθύνης της ζωής σου.

 

Αυτό σημαίνει, οτι πρέπει να σταματήσεις να δικαιολογείσαι, να παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν θύμα, να προσπαθείς να βρεις λόγους για το οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ή δεν το έχεις κάνει μέχρι στιγμής.

 

Αν, κάποιος άλλος είναι η αιτία που βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, τότε πάντα κάποιος άλλος θα είναι και ο λόγος που δεν έχεις πετύχει!

 

Μόνο όταν αποφασίσεις πως, εσύ είσαι ο κύριος του εαυτού σου, και έχεις όλα τα δώρα να αλλάξεις την ζωή σου, τότε και μόνο τότε θα αντιληφθείς, πως οι επιλογές σου, μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου.

 

Τα βιβλία που διαβάζεις ή δεν διαβάζεις, ο χρόνος που σπαταλάς ή επενδύεις, οι θετικοί ή οι αρνητικοί άνθρωποι που συνδιαλέγεσαι καθημερινά, τα σεμινάρια που παρακολουθείς ή δεν παρακολουθείς, είναι μερικές απο τις αιτίες που ένας άνθρωπος πετυχαίνει ή δεν πετυχαίνει!

 

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Αν τα φρούτα που παράγει το Δέντρο της ζωής σου, είναι μικρά, λίγα και άγλυκα, τότε πρέπει να σφυραλατήσεις έναν νέο, εξαιρετικό άνθρωπο μέσα σου.

Έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση, σκέψη, λόγο, ποιότητα χαρακτήρα, ώστε να αλλάξουν οι πνευματικές σου ρίζες, και τότε οι υλικοί καρποί του Δέντρου σου, θα αποδώσουν αυτό που αξίζεις.

Γιατί η ζωή δεν σου δίνει ποτέ αυτό που επιθυμείς, αλλά αυτό που αξίζεις.

 

Σκέψου Έξυπνα

Σκέψου Λογικά

 

του Στράτου Μελίτη