1ος Διασυλλογικός αγώνας MOUNTAIN BIKE BOTTECCHIA BIKE & FUN CUP και Λαϊκός αγώνας στην Καλαμαριά

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

1ΟΥΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ MOUNTAIN BIKE 
BOTTECCHIA BIKE & FUN CUP
και ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Μ.Τετάρτη 27-4-2016, ώρα έναρξης αγώνων, 17:00.
(στο τέλος τις σελίδας,θα βρείτε τους χάρτες των διαδρομών ανα κατηγορία)

O Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ» υπο την αιγίδα του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνει στις 27 Απριλίου 2016 (Μ. Τετάρτη), τον πρώτο από μια σειρά αγώνων ορεινής ποδηλασίας κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Μίνι, με την ονομασία "BOTTECCHIABIKE & FUNCUP". Ο αγώνας γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς και θα πραγματοποιηθεί στο αλσύλλιο του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα.

Παράλληλα με τον διασυλλογικό, διοργανώνεται και  Λαϊκός αγώνας με ελεύθερη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών  για ηλικίες 6-11 ετών (μαθητές Δημοτικού σχολείου).

Οι εγγραφές για την Λαική ποδηλατοδρομία, θα γίνουν στις 17:00 στον χώρο της εκκίνησης, (πίσω απο το το Δημοτικό Κολυμβητήριο, στον χώρο του πάρκιγκ)

Άρθρο 1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:πρώην Στρατόπεδο Κόδρα - Περιοχή Κολυμβητηρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Cross Country XCC  0,8 και 1,3 klm

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 

17:00  Παμπαίδες-Παγκορασίδες    30΄
17:35  Μίνι Μεγάλα 20΄
18:00  Μίνι Μικρά   15΄
18:20  Open  ηλικία 6-8       15΄
18:40  Open       >    9-11    20΄       

ΑΡΘΡΟ 2: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές -τριες  που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π.  με θεωρημένο για το 2016 δελτίο, ενώ για την κατηγορία Open των μαθητών Δημοτικού  είναι απαραίτητη η προσκόμιση στην  γραμματεία υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους  τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και ο διοργανωτής Σύλλογος  δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ύπαρξη ατυχήματος.

ΑΡΘΡΟ 3: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται με  e-mail στο velos.cyclingclub@yahoo.com  το αργότερο μέχρι την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016.

Για τις open κατηγορίες εγγραφές μπορούν να γίνονται και την ημέρα του αγώνα έως ½ ώρα πριν την εκκίνηση. 

ΑΡΘΡΟ 4: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι :

1.Να παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Να υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα.
3. Να φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. Να συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα
5. Να παραστούν στις απονομές με την αθλητική ενδυμασία του συλλόγου τους

ΑΡΘΡΟ 5: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία

ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ- ΠΑΝΚΟΡ.    : 6,10 μ. (ρυθμιζόμενο)
ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ & ΜΙΚΡΑ    : 5,69 μ. (ρυθμιζόμενο) 

ΑΡΘΡΟ 6:ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο νικητές δίπλωμα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Κάθε αθλητής που κατατάσσεται στον αγώνα, παίρνει τον βαθμό της θέσης που καταλαμβάνει. Π.χ. ο 1ος παίρνει 1 βαθμό, ο 2ος 2 κ.ο.κ. Με την ολοκλήρωση των 3 αγώνων του BOTTECCHIA BIKE & FUN  νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει συγκεντρώσει την μικρότερη βαθμολογία.

Στον 1ο νικητή ΓΕΝΙΚΗΣ απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο νικητές δίπλωμα.

ΑΡΘΡΟ 7:ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 

 

 

Στην ίδια κατηγορία