Τροφή για σκέψη: Μια διαφορετική προσέγγιση για το τι πραγματικά είναι τα μικρόβια και οι ιοί

 

Μικρογραφία ενός όξινου, δηλητηριώδους κρυστάλλου ή ιικού κρυστάλλου στο ζωντανό αίμα ασθενούς με καρκίνο

 

Μετά από 25 χρόνια έρευνας, μελετώντας τις επιδράσεις του τρόπου ζωής και της διατροφής στο pH του αίματος, έχω μάθει ότι το ανθρώπινο σώμα είναι αλκαλικό βάσει σχεδιασμού και όξινο σε όλες τις λειτουργίες του. Αν κάποιος μπορεί να διατηρήσει την ντελικάτη αλκαλική ισορροπία του pH σε όλα τα υγρά του σώματος ''λούζοντας'' κάθε κύτταρο από μέσα και απ' έξω στο 7.365 τότε η ζωή θα συνεχίσει χωρίς πόνο, βάσανα, αρρώστιες ή ασθένειες.

 

Η θεωρία μικροβίων του Louis Pasteur έχει γίνει μια κατάρα.O Antoine Bechamp ένας αντίπαλος του Pasteur και της θεωρίας των μικροβίων είπε αυτό σχετικά με αυτή τη θεωρία, ''δεν υπάρχει κάτι λάθος που να μην περιέχει ένα στοιχείο αλήθειας και αυτό ισχύει και με τη θεωρία των μικροβίων.'' Η θεωρία των μικροβίων είναι η κυρίαρχη ιατρική ιδέα για τον κόσμο. Στις μέρες του Pasteur, και έκτοτε, όσοι πρότειναν θεωρίες σχετικά με τα αίτια των ασθενειών έχουν αποσιωπηθεί επειδή έρχονταν σε σύγκρουση με αυτό το παράδειγμα. Όσο απλή και λογική να ήταν μια ιδέα για την αιτία της ασθένειας, αν δεν προωθεί την σκέψη εισβολής ενός μικροβίου και τις συγκεκριμένες τους θεραπείες δεν υπάρχει χώρος γι' αυτήν στο ιατρικό κατεστημένο.

 

Ακόμα πιο σημαντικό, η θεωρία των μικροβίων ή των ιών έχει γίνει μια κατάρα επειδή έχει ενθαρρύνει τα άτομα να αποποιηθούν των ευθυνών τους για την ίδια τους την υγεία και να τις παραδώσουν στην ιατρική κοινότητα. Εάν τα μικρόβια και οι ιοί προκαλούν ασθένειες τότε σύμφωνα με τη λογική αυτός ο έλεγχος ανήκει στην ιατρική κοινότητα των οποίων οι ακούραστοι ερευνητές ξοδεύουν τρισεκατομμύρια από τα χρήματα μας για να βρουν το σωστό χάπι ή δοσολογία για να εξαφανίσουν ασθένειες που προκαλούνται από μικρόβια ή ιούς. 

 

Αυτή η αναζήτηση για τη θεραπεία ασθενειών μέσω φαρμάκων είναι ο πυρήνας της αλλοπαθητικής ιατρικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας των τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι μια αναζήτηση που επιμένει παρ' όλες τις αποδείξεις που δείχνουν ότι τα αερομεταφερόμενα μικρόβια ή ιοί δεν προκαλούν ασθένειες τις οποίες πιστώνονται. Μετά από πάνω από έναν αιώνα προσπαθειών, η θεωρία μικροβίων του Pasteur και η θεωρία των ιών έχει αποτύχει τελείως στην αναζήτηση θεραπείας οποιαδήποτε ασθένειας. Όλες οι κύριες εκφυλιστικές ασθένειες αυξάνονται, όπως και οι μεταδοτικές ασθένειες που δεν είναι καθόλου μεταδοτικές! Κάθε χρόνο, δίνονται νέα ονόματα σε παλιά συμπτώματα- όπως MS για την πολιομυελίτιδα, HIV/AIDS και SARS για φτωχή υγιεινή, φτωχή θρέψη, λάθος επιλογές τρόπου ζωής και χρήση ναρκωτικών. Ο ιός Epstein-Barr για δυσλειτουργίες συνδετικού ιστού όπως η ινομυαλγία και ΤΩΡΑ ο Ebola έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα, στις ειδήσεις, σκοτώνοντας χιλιάδες. Αυτού του τύπου η ''δημοσιογραφία'' γίνεται για να φαίνεται ότι είναι δουλειά κάποιου μικροβίου ή ιού. Αν δεν απορρίψουμε αυτές τις ανοησίες, η ανθρώπινη φυλή θα εξαφανιστεί όπως οι δεινόσαυροι από τις θεραπείες της μοντέρνας ιατρικής για να σκοτώσει ένα μικρόβιο που δεν απειλεί ή έναν ιό φάντασμα.

 

 

Τι είναι ένα μικρόβιο;

 

Σύμφωνα με την παραδοσιακή ιατρική μικροβιολογία ένα μικρόβιο είναι μια ξένη οντότητα, όπως τα βακτήρια, οι μύκητες ή η μούχλα που εισβάλλουν σε έναν οργανισμό από τον έξω κόσμο και προκαλούν ασθένειες με το να επιτίθενται στα κύτταρα του σώματος. Έχω υποδηλώσει εδώ και χρόνια ότι τα μικρόβια δεν είναι τίποτε άλλο από βιολογικές μεταμορφώσεις των κυττάρων του σώματος που έχουν εκτεθεί σε έναν όξινο τρόπο ζωής ή και διατροφή. Με άλλα λόγια τα μικρόβια δεν εισορμούν σε κύτταρα ή επιτίθενται κύτταρα, αλλά γεννιούνται από κύτταρα ως προϊόν ζύμωσης ή αλλοίωσης. Τα μικρόβια είναι όπως ο καπνός ή οι στάχτες της φωτιάς. Είναι τα συμπτώματα ή τα αποτελέσματα και ΟΧΙ η αιτία της κυτταρικής κατάρρευσης.

 

Τελικά τι είναι ο ιός;

 

Σύμφωνα με την έρευνα μου ο ιός είναι ένα δηλητηριώδες ρευστό ή/και μεταβολικό οξύ. ΔΕΝ είναι μικρόβιο ή κάποιος μη-ζωντανός οργανισμός που επιτίθεται το DNA ενός κυττάρου όπως υποδηλώνεται από τους τωρινούς ιατρούς ειδήμονες.

Δεν κολλάς έναν ιό. Οι ιοί δεν είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενοι. Ο ιός είναι ένα όξινο προϊόν, ένα δηλητήριο που δημιουργείται από έναν ανεστραμμένο τρόπο ζωής, διατροφής και σκέψης.

 

 

 Κείμενο από: Dr. Robert O. Young

Στην ίδια κατηγορία