Καλώς Ήρθατε  

Οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν. Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και οι λειτουργίες του συνεχώς εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των ανθρώπων. Εμείς λοιπόν, βασιζόμενοι σε αυτή του την ιδιότητα, σας προσφέρουμε μέσω της πύλης εισόδου:www.salutesalonica.gr, την μεγαλύτερη δυνατή πληροφόρηση από το σπίτι σας ή το γραφείο και την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τις επιχειρήσεις και τι προσφέρουν. πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή έρευνα αγοράς.

Παράλληλα θα είναι δυνατή η καθημερινή αναλυτική πληροφόρηση των επισκεπτών της πύλης μας, με κάθε μορφής ειδήσεις όπως κοινωνικά, οικονομικά, ιατρικά, αθλητικά, επιστημονικά θέματα καθώς και θέματα υγείας, ομορφιάς, διασκέδασης και lifestyle. Θα προβάλουμε επίσης δωρεάν, καλλιτέχνες, μουσικούς, ηθοποιούς και γενικότερα δημιουργούς, σχήματα, εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό μας.

Επίσης, το κάθε μέλος θα μπορεί να αναφέρει και να τεκμηριώνει την άποψή του σε κάθε θέμα που μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει, για την πόλη μας αλλά και γενικά για όλη την χώρα, μέσω των στηλών της ιστοσελίδας μας. Θα είναι δυνατή η προβολή των δρώμενων για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες της ομογένειας.

Σας γνωστοποιούμε ότι :

Προτείνουμε λύσεις για όλους τους επαγγελματίες όπως ειδική προβολή των προϊόντων τους, υπηρεσιών και προσφορών τους μέσω των ανωτέρων portal καθώς και την δημιουργία έντυπων επαγγελματικών οδηγών, χαρτών και φυλλαδίων ώστε με την επαγγελματική διανομή τους να έχει ο επαγγελματίας το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι έντυποι αυτοί κατάλογοι κυκλοφορούν κατά περιοχές σε όλη την Ελλάδα και αποτελούν ένα βασικό εργαλείο στον καταναλωτή λόγω των κατηγοριών επαγγελμάτων και προϊόντων που περιέχουν αλλά και των ενημερωτικών άρθρων που δημοσιεύονται. Άλλωστε οι έντυποι κατάλογοι είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τα portal της εταιρείας μας και έτσι επιτυγχάνεται ενημέρωση των καταναλωτών για όλα καθώς και τις τρέχουσες προσφορές των επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Παρέχουμε υπηρεσίες όπως περιγράφονται παρακάτω και είμαστε ασυναγώνιστοι σε τιμές εκτύπωσης φυλλαδίων, εντύπων, περιοδικών, folders κ.α.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σήμα και λογότυπο επιχείρησης: σχεδιασμός – δημιουργία - εκτύπωση
Παραγωγή ηλεκτρονικών μέσων διαφήμησης: ( CD, DVD,VIDEO)
Κατασκευή ιστοσελίδων: e-shop
Έντυπα: Περιοδικά – Φάκελλοι – Τιμοκατάλoγοι
Οργάνωση σεμιναρίων – Ημερίδων ( Δημιουργικό – Αφίσσες – Εκτυπώσεις )
Διαφημιστικά: Δώρα - Μαγνητάκια
Κατασκευή Εκθεσιακών Περιπτέρων
Διοργάνωση εκδηλώσεων - εκθέσεων
Διαδικτυακή προβολή - Προώθηση
Φωτογραφήσεις –Αφίσες - Στέγαστρα

Επίσης, οι έντυποι κατάλογοι και οι χάρτες μας κατά περιοχές, διανέμονται σε τακτά χρονικά διαστήματα με επαγγελματικό τρόπο δωρεάν σε οικίες και επιχειρήσεις, καταστήματα – γραφεία – κομβικά σημεία ,ώστε να είναι εύχρηστοι και χρήσιμοι με πληθώρα ύλης και καλύπτουν σε καθημερινή βάση τις ανάγκες των κατοίκων της κάθε περιοχής . Οι αναγνώστες μας μπορούν να βρουν στους έντυπους καταλόγους μας διάφορες χρήσιμες πληροφορίες όπως χάρτες, τηλέφωνα αλλά και επιχειρήσεις κατά δραστηριότητα και περιοχή καθώς και όλες τις τρέχουσες προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται άμεσα οι αναγνώστες και οι φίλοι μας για ότι τους ενδιαφέρει.

Η εταιρία μας, για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων, δημιούργησε την διαδικτυακή είσοδο ( portal ) www.salutesalonica.gr ώστε να καλύπτονται καθημερινά οι ανάγκες των καταναλωτών . Μπορούν οι επισκέπτες της παραπάνω πύλης, να έχουν πλήρη αναζήτηση εύκολα και γρήγορα ώστε να έχουν πληροφόρηση για όλα τα θέματα που ζητούν αλλά και να ενημερώνονται σε πλειάδα ενδιαφερόντων θεμάτων από όλο τον κόσμο που τους ενδιαφέρουν παραμένοντας στο φιλικό περιβάλλον της πύλης μας. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνον κερδίζουν χρόνο και χρήματα αλλά έχουν και την καλύτερη πληροφόρηση για τις αγορές που θα επιλέξουν να κάνουν.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού αυτού καταλόγου τόσο σε επίπεδο συνοικίας και πόλης αλλά και πανελλαδικά θα δώσει την καλύτερη λύση σε πραγματικό χρόνο στους επισκέπτες μας. Για τους παραπάνω λόγους μπορεί να γίνει σωστή, άμεση και ολοκληρωμένη προβολή των επιχειρήσεων πανελλαδικά.

Με την καταχώρηση της σχετικής προβολής που θα επιλέξει ο επιχειρηματίας, άμεσα και δωρεάν προβάλλεται η επιχείρησή του στην διαδικτυακή πύλης μας με banner τουλάχιστον για 3 μήνες αλλά και έχει προνομιακά χαμηλές τιμές για την εκτύπωση και διανομή των φυλλαδίων του ανάλογα με την μορφή καταχώρησης του ( σε χάρτες – έντυπους καταλόγους – περιοδικά κ.α. )

Yπεύθυνoς για τo περιεχόμενo της ιστoσελίδας:
ΑIΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Περιoρισμός ευθύνης:
Σας γνωστοποιούμε ότι κάνουμε όλους τους ελέγχους που είναι απαραίτητοι για την πιστοποίηση και την ακρίβεια των στoιχείων και πληροφοριών που αναφέρονται στην ιστoσελίδα μας. Παρ' όλα αυτά σε περίπτωση λάθους η εταιρεία μας δε φέρει καμία νoμική ευθύνη για oπoιαδήπoτε ζημιά πρoκύψει στο ανωτέρω portal. Επίσης, η ιστoσελίδα μας έχει συνδέσμoυς και για άλλες ιστoσελίδες. Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τo περιεχόμενo των ιστoσελίδων αυτών. Σε περίπτωση που υπάρχει αναληθές περιεχόμενο ή άλλο πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Για μια αμοιβαία συνεργασία
Με εκτίμηση
Τμήμα πωλήσεων & marketing www.salutesalonica.gr
sales@salutesalonica.gr, marketing@salutesalonica.gr
Τηλ. +30 2310869522, 6983484247, 6983878450.